Te Koop : Turnhoutsebaan 457, 2140 Borgerhout
220.000 €

APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS TERRAS 16m2 EN PRACHTIG PANORAMISCH ZICHT.

Appartement op grens Deurne in verzorgd gebouw met prachtig open zicht, tegenover Rivierenhofpark, vlakbij openbaar vervoer, winkels en op 10 min van Centrum Antwerpen. Toekomstgericht komt Ringpark Het Schijn voor de deur wat een oase van nog meer groen zal bieden https://www.youtube.com/watch?v=R8tqSnEj87E

Hal met beveiligde inkomdeur, vloer op vinyl met vestiairekast en extra bergkast. Living eveneens op vinyl, geeft toegang tot terras van 16m2 met prachtig zicht. Keuken met voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen, elektrisch kookvuur met oven, koelkast met vriezer. 3 ruime slaapkamers (15m2, 10m2 en 9,75m2), grote slaapkamer geeft eveneens toegang tot het grote terras. Gerenoveerde betegelde badkamer met ligbad met douchescherm, meubel met ingebouwde lavabo, spiegelkast en wasmachine aansluiting. Apart toilet. Het gehele appartement is voorzien van kwaliteitsvolle gelakt aluminium ramen met dubbele beglazing, kipfunctie en vliegenramen. Elektriciteit niet conform. Kelderberging inclusief verkoopprijs. Fietsenstalling. Provisiekosten 325€ per maand voor centrale verwarming op gas, water, onderhoud gebouw en voortuinen, concierge, huisvuilverwerking, gemeenschappelijke elektriciteit, liften, verzekeringsblokpolis, syndicus, reservefonds, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement. EPC:189 kWh/m2 (energiezuinig label B), Asbestveilig appartement.
Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Sint-Rochusstraat 150, 2100 Deurne
275.000 €

VERKOCHT

WONING MET GARAGE TUIN EN 3 SLAAPKAMERS.

Deze te renoveren woning met een woonoppervlakte van 170m2 is centraal gelegen tussen Boekenbergpark en Boelaerpark en vlakbij openbaar vervoer Eksterlaar en winkels op Herentalsebaan en Dascottelei.
Woningindeling: gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, toilet. Achteraan de cv ruimte met was- en droogmachine aansluiting en toegang tot de tuin 52m2. Rechts van de cv ruimte komt men in de garage van 28m2 inclusief plaats met bovengrondse stookolietank.
1ste verdiep: keuken met kookvuur met oven, afzuigkap en koelkast, L-vormige living (37m2) op mooie visgraat parketvloer en aanpalend aan de living is een ontbijtruimte/veranda op tegels,
2de verdiep: 3 slaapkamers (16, 12,5 en 7m2) waarvan 1 slaapkamer eveneens op parketvloer, badkamer met ligbad met douchescherm en Retro lavabo en spiegel.
De woning is voorzien van houten ramen met voorzetramen, centrale verwarming via stookoliecondensatieketel van 2018 en achteraan rolluiken.
Dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2019 (conform). Elektriciteit werd gedeeltelijk vernieuwd, niet conform. Niet-asbestveilig. EPC: C-Label 249 kWh/m2. Garage + oprit.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Rodestraat 44, 2000 Antwerpen
310.000 €

APPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS TEGENOVER BEGIJNENHOF EN AAN UNIVERSITEIT ANTWERPEN.

Dit appartement 90m2 is gelegen in een prachtig monumentaal pand, Residentie Mercurius met zicht op mooie binnenplaats.
Living met een lengte van 10m met open keuken voorzien van kookplaat, oven en afzuigkap, 1 slaapkamer, het gehele app op grijze tegels. Badkamer met ligbad en meubel met dubbele lavado. Apart toilet en berging met aansluiting voor was -en droogmachine. Dubbele beglazing, beveiligde toegangdeur, videofonie en lift aanwezig. Grote ondergrondse autostaanplaats met nog extra afgesloten berging om fietsen te stallen. Garage is te betreden via autolift met ingang in Rodestraat. Provisiekosten voor lift, elektriciteit gemeenschappelijke delen zoals gang en garage, water en onderhoud gebouw.
Perfect voor de liefhebber die graag in hartje Antwerpen wil wonen met parkeerplaats of als investering studenten appartement. Mits aanpassing zou U een tweede slaapkmer kunnen creëren Appartement is momenteel verhuurd. Elektriciteit conform tot 2042.
Dak geïsoleerd. EPC: 395kWh/m2. Vg-Wche-Gmo-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773