Te Koop : Vleminckveld 23, 2000 Antwerpen

VERKOCHT

DUPLEXAPPARTEMENT MET DAKTERRAS 50m2 EIGEN ZONNEPANELEN EN AUTOSTAANPLAATS IN HARTJE ANTWERPEN.

Tussen het gezellige Mechelseplein en de meest luxe winkelstraten van Antwerpen ligt dit mooie duplexappartement met 2 terrassen, eigen zonnepanelen, ondergrondse grote autostaanplaats (19m2) en kelderberging (16m2).

U betreedt het appartement op de vierde verdieping via een gepantserde, geïsoleerde, inkomdeur, merk Weberblok. Rechts van de inkom bevindt zich de lichte living/eetkamer op parket met open keuken voorzien van geïntegreerde koelkast, vriezer (Liebherr), extra brede kookplaat, combi-oven, vaatwasser (Siemens) en wandschouw afzuigkap (Novy).
Aan de living is een inpandig tweede terras op bankirai dat zicht geeft op de verzorgde binnentuin waar U als bewoner gebruik van kan maken. Links van de inkom is een handige berging met nieuwe condenserende Vaillant cv ketel, plaats voor was- en droogautomaat, de omvormer en Pylontech batterij voor de 10 privé zonnepanelen van 395Wp per stuk waardoor U bijna het hele jaar voldoende elektriciteit produceert voor het appartement en u geen rekening hoeft te houden met het capaciteitstarief, ook als u overdag niet thuis bent. Verder is er een open bureauruimte (15m2) en de toegang via hoge raamdeuren tot het vooraan gelegen prachtig zonnige dakterras van 50m2 (een juweeltje om te bezitten in Centrum Antwerpen). Eveneens op deze plateau is er een gastentoilet met handenwasser en de trap naar de hoger gelegen verdieping die momenteel ingevuld is als open grote bureauruimte en slaapkamer maar waar men mits aanpassingen makkelijk 2 slaapkamers zou kunnen creëeren (in de aankoopakte staan 2 slaapkamers vermeld). Aansluitend op dit verdiep is de badkamer op zwarte tegels met ligbad en douchescherm, badkamermeubel met lavabo en tweede toilet.
Dubbele kelderberging 16m2 eveneens met beveiligde stalen toegangsdeur en verlichting/stopcontact + extra grote autostaanplaats in de ondergrondse parking zijn inclusief de verkoopprijs.
Provisiekosten voor appartement en garage: 202 euro per maand voor lift, tuinonderhoud, verzekeringblokpolis, elektriciteit, water, technisch en poetsonderhoud van de gemeenschappelijke delen, afvalverwerking, syndicus en reservefonds. Eigen meters voor elektriciteit, gas en water. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
Dak conform.
Goedgekeurde elektriciteit tot 2048.
EPC: A Label (zeer energiezuinig).
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Rodestraat 44, 2000 Antwerpen
310.000 €

APPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS TEGENOVER BEGIJNENHOF EN AAN UNIVERSITEIT ANTWERPEN.

Dit appartement 90m2 is gelegen in een prachtig monumentaal pand, Residentie Mercurius met zicht op mooie binnenplaats.
Living met een lengte van 10m met open keuken voorzien van kookplaat, oven en afzuigkap, 1 slaapkamer, het gehele app op grijze tegels. Badkamer met ligbad en meubel met dubbele lavado. Apart toilet en berging met aansluiting voor was -en droogmachine. Dubbele beglazing, beveiligde toegangdeur, videofonie en lift aanwezig. Grote ondergrondse autostaanplaats met nog extra afgesloten berging om fietsen te stallen. Garage is te betreden via autolift met ingang in Rodestraat. Provisiekosten voor lift, elektriciteit gemeenschappelijke delen zoals gang en garage, water en onderhoud gebouw.
Perfect voor de liefhebber die graag in hartje Antwerpen wil wonen met parkeerplaats of als investering studenten appartement. Mits aanpassing zou U een tweede slaapkmer kunnen creëren Appartement is momenteel verhuurd. Elektriciteit conform tot 2042.
Dak geïsoleerd. EPC: 395kWh/m2. Vg-Wche-Gmo-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773